Workshop Wandelen zonder trekken

Workshop Wandelen zonder trekken

Trekt jouw hond ook zo hard aan de lijn? Kun je niet normaal over straat lopen zonder dat de hond alle kanten opvliegt? Zie je daarom ook wel eens op tegen de wandeling met jouw hond? GroenRijk Assen organiseert op zaterdag 9 november a.s. een workshop 'Wandelen zonder trekken'. Onder leiding van een ervaren hondengedragstherapeut ga je aan de slag om jouw hond te leren goed mee te lopen aan de lijn. Je krijgt antwoord op de vraag waarom jouw hond nu eigenlijk trekt en wat je beter wel en niet kunt doen tijdens het wandelen. Je krijgt inzicht in juiste lijnvoering, halsbanden en tuigen. Je gaat kennismaken met de werking van de maZtertuigen en de directe werking ervan. Al heel wat wanhopige bazen gingen jou voor en zagen de positieve verandering in hun hond! De workshop is bedoeld voor baas én hond.

 

Datum: Zaterdag 9 november 2019

Tijd: van 10:30 tot 13:00 uur

Locatie: GroenRijk Assen

Kosten: €10,00 per hond. Dit is inclusief koffie of thee met iets lekkers. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan iets lekkers voor de hond. 

Deelnemers: maximaal 8 baas-hond combinaties (per hond mogen maximaal 2 personen aanwezig zijn waarbij 1 persoon met de hond werkt).        

Trainer: Kynologisch gedragstherapeut Catelijne Dröge     

 

Datum: