VIP-kerstkoopavond

✨✨ Voel je een echte VIP bij GroenRijk Assen tijdens onze speciale VIP-kerstkoopavond! ✨✨

Het is extra voordelig kerstartikelen kopen bij GroenRijk Assen. Tijdens de speciale VIP-kerstkoopavond van 14 november profiteren klantenkaarthouders van 20 procent korting op het gehele kerstassortiment.

De VIP-kerstkoopavond is donderdag 14 november van 18:00 tot 21:00 uur. Dat is dus het ideale moment om kerstverlichting, kerstballen, winterdecoratie en veel andere producten aan te schaffen. Zo maak je jouw huis en tuin extra gezellig in het laatste deel van het jaar.

 

Iedereen is welkom

GroenRijk Assen is op deze speciale koopavond voor iedereen geopend, maar de korting van 20 procent geldt alleen voor klanten die een klantenkaart kunnen tonen. Heb je nog geen Groenkaart? Vraag er dan gratis een bij de kassa en profiteer direct. 

 

Sfeer, inspiratie, advies en workshops 

Er zijn verschillende sfeerthema's om het in en om jouw huis gezellig te maken. Onze medewerkers geven je graag advies. Liever zelf creatief aan de slag? Schuif dan gezellig aan bij een van de workshops. Ook kun je bij onze styliste terecht voor vragen over styling. Heb jij bijvoorbeeld een mooie antieke schaal of een ander leuk item, neem het gerust mee om er samen een leuke kerstcreatie van te maken. Of laat je inspireren tijdens een demonstratie bloemschikken. Ook staan er enkele kraampjes met snuisterijen en kun je in de koffiehoek genieten van lekkere koffie met lekkers. 

 

Winactie

Iedereen die tijdens de VIP-kerstkoopavond een aankoop heeft gedaan, maakt ook nog eens kans op een kerstverlichtingspakket t.w.v. €100,00.

 

Datum: