Dierenwinkel

Al eeuwenlang leven mensen samen met huisdieren. Vroeger werden ze gehouden omdat ze nuttig waren. Ze hadden een belangrijke functie! Ze boden bescherming, vingen ongedierte en hielpen bij het jagen. Nu zijn onze huisdieren vaak onderdeel van het gezin, ze zijn onze beste vrienden! Ze geven warmte en houden ons gezelschap. 

Voordelen van huisdieren

Uit onderzoek blijkt dat kinderen die opgroeien met huisdieren socialer zijn en zich beter kunnen inleven dan kinderen die zonder huisdieren opgroeien. Het aaien van huisdieren heeft ook een rustgevende werking op mensen. Zo ervaren mensen met huisdieren minder stress en voelen zich minder snel eenzaam. Samen met je hond erop uit is niet alleen fijn voor je hond, maar is ook goed voor jezelf! Je krijgt een gezonde dosis buitenlucht en gelijk beweging! 

Dierbenodigdheden kopen

Dé plek voor al jouw dierenbenodigdheden is GroenRijk Tuk! In onze complete dierenwinkel vind je een ruim assortiment voor onder andere honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen. Wij hebben de beste producten geselecteerd voor de allerbeste zorg voor jouw huisdier. Kom gerust langs voor advies.

 

Dierenwinkel Assen

Alles voor jouw huisdier in Tuk

Wanneer je op zoek bent naar hondenvoer of kattenvoer? Dan ben je bij GroenRijk Tuk op het goede adres. Wij verkopen dierbenodigdheden voor:

Het is belangrijk jouw huisdier goed in conditie te houden. Ieder dier is weer anders. Wij kijken samen naar de beste mogelijkheden voor jouw huisdier wat betreft voeding en opvoeding. Daarnaast is het natuurlijk ook heel leuk om met je huisdier te kunnen spelen. Wij hebben hersenspelletjes, touwen, balletjes, een kong waar snoepjes in verstopt kunnen worden, maar bijvoorbeeld ook een stokje met een speeltje daaraan. Erg leuk om met de kat te doen! Op de afdeling vind je natuurlijk ook krabpalen, hondenmanden, kattenbakken, reismanden, tuigen en bijbehorende riemen. 

De service van GroenRijk Tuk

Liever niet zelf sjouwen met zware zakken dierenvoeding? Jouw grote zware aankopen leggen wij graag voor je in de auto of kunnen wij bij jou thuis bezorgen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.

 

Dierenbenodigdheden GroenRijk Assen

Dierenwinkel in Tuk

Woon je in de buurt van Steenwijk, Giethoorn en Tuk en ben je op zoek naar een complete dierenwinkel? Dan ben je bij GroenRijk Tuk van harte welkom! Onze experts op het gebied van huisdieren kunnen je alles vertellen over onze dierenafdeling.  Voor de dieren en de insecten in de tuin kun je ook bij ons terecht. Denk aan nestkastjes, vogelhuisjes, en vetbollen. En bijen en vlinders houden van nectarplanten zoals lavendel, vlinderstruiken en de rode zonnehoed. Vraag er naar bij de medewerkers op onze buiten afdeling! 

Bij GroenRijk Tuk kun je uiteraard ook terecht voor tuinplantenkamerplanten en woonaccessoires. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan de route en dan zien we je hopelijk snel!