Sfeer en cadeau

GroenRijk Tuk heeft natuurlijk ook een afdeling met mooie sfeer en cadeau artikelen. Zoek je iets leuks voor jezelf of als cadeau? Bij ons in het tuincentrum vind je een ruime keuze aan sfeer en cadeau artikelen. De sfeerhoeken wisselen met ieder seizoen mee. Dat maakt een bezoek aan GroenRijk Tuk zeker spannend, elk seizoen hebben wij voor elke stijl net dat leuke artikel om het thuis nog sfeervoller te maken. Ieder seizoen vraagt om andere kleuren en met accessoires is het zeer makkelijk wisselen. Met onze sfeer en cadeau artikelen kun je die lege hoek in huis wellicht wat opvrolijken met een mooie vaas met daarin zijde bloemen. Of wat dacht je van mooie woonaccessoires voor in de vensterbank? Wij hebben onze sfeer en cadeau afdeling bij GroenRijk Tuk verdeeld in verschillende categorieën:

  • Potten, manden en vazen
  • Zijde bloemen en planten
  • Kaarsen en geuren
  • Woonaccessoires
  • Kussens

Ook voor een geschikt sfeercadeau ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben in ons tuincentrum verschillende soorten stijlen. Daardoor is er voor ieder wat wils te vinden!

 

 

De woontrends van 2021

Ieder jaar staan er prachtige en sfeervolle woontrends centraal. Daar spelen wij in ons tuincentrum natuurlijk op in. Wij wisselen regelmatig van sfeer en cadeau artikelen en spelen in op de trends van het moment. Wat zijn de woontrends die in 2021 worden verwacht?

  • Groen en duurzaamheid blijft in 2021 ook een mooi thema die we terugzien in de woon- en interieurtrends. Kenmerkend bij dit thema zijn de artikelen die van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Op deze manier krijgt jouw interieur een frisse nieuwe uitstraling en denk je ook nog eens aan het milieu.
  • Materialen en kleuren uit de natuur zijn in 2021 ook erg hip. Denk dan aan lichte kleuren die gecombineerd worden met bijvoorbeeld bloempotten van keramiek en kleden die heerlijk aanvoelen. 
  • Het is super hip om kamerplanten te combineren met woonaccessoires. Wat we veel zien, is bijvoorbeeld de plantenstandaard. Dit is een standaard speciaal om een plant op te zetten. Zo zet je de kamerplant echt in het zonnetje. Combineer zo'n plantenstandaard met passende woonaccessoires en je zult zien dat dit meteen heel sfeervol staat in huis. 
  • Steeds meer kleuren kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden. Ga experimenteren met opvallende kleuren of kies voor opvallende objecten in huis. 

 

 

Sfeer en cadeau artikelen kopen? Kom snel langs in ons tuincentrum in Tuk

Je bent bij GroenRijk Tuk op het juiste adres voor de meest trendy sfeer en cadeau artikelen. Woon je dus in de buurt van Smilde, Norg of Veenhuizen en ben je op zoek naar bijvoorbeeld woondecoratie voor jezelf of als cadeau voor jouw moeder, zus of vriendin? Kom dan eens langs bij GroenRijk Tuk. Laat je verrassen en inspireren door onze sfeerafdeling! Komt je bij ons langs, dan is het zeker de moeite waard om ook een kijkje te nemen op onze kamerplanten afdeling. Sfeer en cadeau artikelen kunnen namelijk perfect worden gecombineerd met kamerplanten. Graag tot ziens bij GroenRijk Tuk! Klik hier voor de route en de openingstijden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment