Groene kamerplanten

In ons tuincentrum in Tuk vind je een ruim assortiment groene kamerplanten. Om sfeer in huis te brengen, zijn kamerplanten ideaal! Wat heel kenmerkend aan de kamerplanten zijn, zijn de mooie, groene bladeren. In elk interieur passen groene kamerplanten, dus ook bij jou! Wij hebben een zeer groot assortiment met prachtige groene kamerplanten voor mooi prijzen.

Verschillende groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn er in verschillende vormen, soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een plant met grote bladeren of naar kleine groene miniplantjes die je mooi bij elkaar op een dienblad kunt zetten? Bij GroenRijk Tuk vind je het allemaal. Heb je een lege hoek in de huiskamer? Een mooie, grote kamerplant zorgt direct voor resultaat.

Welke soorten populaire, groene kamerplanten kun je onder andere vinden bij GroenRijk Tuk:

Kom voor het actuele assortiment gauw een kijkje nemen in ons tuincentrum. Wanneer je een vraag hebt over een kamerplant? Dan kun je ons natuurlijk ook even bellen.

 

 

Een goede verzorging van groene kamerplanten

Geef groene kamerplanten matig water. Het is belangrijk om in de groeiperiode eenmaal in de twee weken plantenvoeding te geven. Er is voor groene planten speciale voeding verkrijgbaar. Wist je trouwens dat er bladspray bestaat waardoor de bladeren extra glans krijgen? Let er wel op dat je deze spray niet gebruikt op 'behaarde' bladeren. Behaarde bladeren kunnen daar niet tegen. Wil je jouw kamerplanten echt verwennen? Geef ze dan eens een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een zacht zomers regenbuitje buiten. Wanneer planten niet in goede conditie verkeren kunnen ze ook ziek worden. Een oorzaak kan zijn dat de plant teveel water heeft gehad. Geef nooit water als de grond nog nat is. Een tip van ons: ga dus niet alle planten dezelfde hoeveelheid water geven. Als bonte bladeren groen worden is de standplaats te donker. Daarnaast kan spint een oorzaak zijn van gele bladeren, bruine bladpunten of zelfs bladuitval. Bij GroenRijk Tuk verkopen wij onder andere biologische bestrijdingsmiddelen om dit ongedierte te bestrijden. De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten