Bloemenwinkel

Op zoek naar mooie bloemen voor op tafel? Of wil je een boeket laten bezorgen? Het kan allemaal bij GroenRijk Tuk! Kom gezellig langs in onze fleurige bloemenwinkel of bestel heel gemakkelijk de mooiste boeketten online in onze webshop https://www.ericabloemen.nl/webshop-bloemen/webshop-bloemen-tuk/ Je vindt bij ons een ruim assortiment met snijbloemen Stel samen met een van onze bloemisten een boeket samen met jouw favoriete bloemen. Wij hebben in onze bloemenwinkel in Tuk ook elk weekend een leuke actie met bloemen van het seizoen.

Hoe verzorg je jouw boeket?

Wij hebben in onze bloemenwinkel diverse bloemen van zeer goede kwaliteit. Wij willen dat je thuis ook lang plezier hebt van deze prachtige bloemen. Daarom hebben wij enkele tips  op een rijtje gezet:

  • Een zeer belangrijke tip is om de bloemen schuin af te snijden. Ongeveer twee centimeter is voldoende. Tijdens het vervoeren drogen de stelen aan de onderkant uit en wanneer je er een stuk afsnijdt kunnen de bloemen het water beter opnemen.
  • Om ervoor te zorgen dat het water minder vuil wordt, is het belangrijk om losse bladeren onderaan de steel te verwijderen. Wanneer de bladeren contact met het water hebben, gaat het sneller rotten.
  • Het spreekt voor zich, maar toch gaat het niet altijd goed: zorg dat je een schone vaas gebruikt om jouw bloemen in te zetten. Is de vaas niet schoon, dan zullen de bacteriën zich snel verspreiden en de bloemen aantasten. 
  • Je kunt natuurlijk vazen in allerlei kleuren gebruiken, maar onze voorkeur gaat uit naar een glazen vaas. Waarom? Bij een glazen vaas kun je goed zien hoeveel water er nog in de vaas zit. Elke 5 dagen kun je het water verversen om zo troebel water te voorkomen.
  • Gebruik altijd snijbloemenvoeding! Bloemen blijven langer staan wanneer je voeding gebruikt. Daarnaast zul je zien dat de bloemen ook veel mooier gaan bloeien wanneer je snijbloemenvoeding gebruikt.
  • Zet een mooie bos bloemen nooit in de zon of in de tocht. Daar houden ze niet van en de bloemen zullen ook veel sneller verslappen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment