Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kattensnor, familie van de Capparaceae. De bloemkleur is donker rood en de bloeitijd is van ca. ?. De bladeren zijn groen en ongeveer 40 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze een- tweejarige is ca. 100 cm. Verdraagt een temperatuur tot +5 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 38 cm. (5-7 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Borderplant:
Zeer geschikt voor de siertuin. Heeft opvallend blad, bloeiwijze, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Deze eenjarige plant verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Van oorsprong is het een 'weideplant' en daarom vooral geschikt voor wat zwaardere bodemtypen en zo nu en dan vochtige grond. Is dan ook vaak goed te combineren met 'bosrandplanten'. Geeft een goede snijbloem.

Ben je op zoek naar Cleome hassleriana 'Cherry Queen'? De Cleome hassleriana 'Cherry Queen' is ook wel bekend als Kattensnor. Deze Capparaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 100 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Cleome hassleriana 'Cherry Queen'? Je bent van harte welkom in ons tuincentrum. Belangrijk om te weten: niet alle planten in deze groenencyclopedie zijn (op elk moment) in ons tuincentrum verkrijgbaar.

  • Nederlandse naam: Kattensnor Wetenschappelijke naam: Cleome hassleriana 'Cherry Queen' Type plant: Een-tweejarig
  • Geslacht: Cleome Familie: Capparaceae Bloemkleur: Rood
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Juli, Augustus
  • Vochtigheid: Vochthoudend-vochtig Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 100 Giftig: Nee